Ekologinen hirsirakenne

Tiesitkö että puurakentamisen parhaita puolia on se että jokainen puurakennuksessa oleva puumateriaalikuutio sitoo noin yhden tonnin verran hiilidioksidia ilmakehästä.

Mitä pidempi-ikäisiä rakennuksia rakennetaan, sitä kauemmin hiili pysyy poissa ilmakehästä. Nykyaikaisilla rakennusmenetelmillä, voidaan lukea puurakenteisen talon elinijäksi satoja vuosia. Ekologinen ja luonnonläheinen puurakentaminen kulkee käsi kädessä ilmastonmuutoksen torjumisen että taloudellisen tehokkuuden kanssa.

Rakenteen turvallisuus

Tuotteet valmistetaan kuivissa sisätiloissa, tehtaallamme Jurvassa.

Nykyaikaisista rakennusmääräyksistä huolimatta, monien rakennusprojektien kohdalla törmätään siihen faktaan, että rakennus altistuu kosteudelle ja vesivahingoille jo kiinteistön rakentamisvaiheessa. Puutteelliset suojaukset, sadevesien poisohjaamiset ja vesikattorakenteen puuttuminen aiheuttaa monia ongelmia, joista kiinteistön omistaja joutuu kärsimään salakavalasti vuosikausia. Ironista että talon ensimmäiset kosteusvauriot ovat tapahtuneet jo ennenkuin kiinteistössä on edes asuttu / käytetty. 


Edellämainitusta syystä tuotteemme rakennetaan, kasataan ja pakataan kuljetusvalmiiksi, kuivissa sisätiloissa, omalla tehtaallamme Jurvassa. Puhdas ja terveellinen sisäilma on meille kunnia-asia. 

Sisäilman tulee olla raikasta ja huomaamatonta.

Viemärin, kemikaalien, homeen tai maakellarin haju tavanomaisessa toimistoympäristössä ei ole asiaan kuuluva. Hajun syy tulee selvittää ja poistaa.

Monet sisäilman ongelmia aiheuttavat tekijät ovat kuitenkin aistein havaitsemattomia. 

Laajakaan homeongelma ei välttämättä näy tai haise. Tällöin oireilu voi herättää epäilyksen sisäilmaongelmasta, erityisesti silloin, jos oireilu liittyy tiettyyn rakennukseen ja helpottuu muualla.

Ihmisten kokemat oireet voivat vaihdella huomattavasti. Osa ei saa minkäänlaisia samoissa tiloissa oireita, kun taas herkimmät oireilevat ja voivat jopa sairastua.

Lähde: www.hengitysliitto.fi