Muokkaa tilastasi tarkoitustasi vastaava

Hirsirakentaminen antaa mahdollisuuksia

Sopivia pohjaratkaisuja käytettäväksi, on yhtä paljon kun on tilan käyttäjiä. Pitkät jännevälit itsekantavassa hirsirakenteessa, mahdollistavat avaran ja avoimen tilan rakentamisen joka voidaan käyttötarpeen mukaan, kätevästi jakaa tarvittaviin tiloihin. Olkoon käyttötarkoituksena väistötilana toimiva koulu / päiväkotirakennus, toimisto tai "kenttäsairaala", mukautuu hirsirakenne.fi:n talot tarpeitasi vastaavaksi.

Esimerkki Koulurakennus

Koulurakennuksena hirsirakenteinen väistötila toimii erinomaisesti. Puhdas huoneilma, miellyttävä ja avara tila luo erinomaiset ympäristöt oppimiselle ja opiskelulle.

Tila varustetaan opiskelukäyttöön soveltuvaksi, ulkovaatenaulakoilla ja kenkäsäilytyksellä. Myös ilmanvaihto saadaan mukautettua oppilasmäärän mukaan. 

Esimerkki Toimisto

Hirsirakenteinen väistötila toimii erinomaisesti myös toimistokäytössä. Tila toimii hyvin avokonttorina tai tarpeen vaateissa se  saadaan jaettua helposti kevyillä väliseinillä, työrauhan, työtehokkuuden ja työn miellekkyyden takaamiseksi. Esimerkkikuvassa n.6m2 huoneena. Tässä loistava esimerkki tilan muunneltavuudesta. Kumpi vaihtoehto olisi sinulle mieluisampi? Avokonttori vai omat työskentelytilat?

Tilojen muokkaaminen on mahdollista käyttötarpeiden mukaiseksi. Myös materiaalivalintoihin on mahdollista vaikuttaa, ja väistötilat tehdään vastaamaan asiakkaan toiveita. 

Tuotteillamme on takuu ja se valmistetaan kotimaisella ammattityöllä, ylpeydellä ja maankuulun Jurvalaisen puusepäntaitojen perinteiden velvoittamana.

Teknisiä ominaisuuksia:

Seinärakenne: Hirsi 202mm

Kattomateriaali: Puukuitulevy (ei läpivientejä) Huopakatto / tehdasvalmisteiset kattotuolit / välipohja puukuitueriste

Lattiarakenne: Puukuitulevy ( purueriste)

Ikkunat: Asiakkaan toiveen mukaan ( U- arvo 0,96u)

Ovet: Asiakkaan toiveen mukaan ( U- arvo 0,96 u)

Ilmanvaihto: Koneellinen (hiilidioksiidiohjattu)